Naama
SY_jasenyritys2013_200x100px
Menestyjäyritys 2014
Soliditetin kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, joissa Soliditet tai sen sisaryhtiöt toimivat.

Maksuton skanneripalvelu

Jalas FootStop Service skanneripalvelun tavoitteena on vaikuttaa jalkojen hyvinvointiin, varmistaa jalkineiden yksilöllinen sopivuus käyttäjälle ja ehkäistä jalkojen poikkeavuuksista johtuvia rasitusvammoja.  Mittaustulosten perusteella valitut pohjalliset on kehitetty neutraloimaan jalkojen virheasentoja ja virheellisiä liikeratoja, jotka jatkuessaan voivat johtaa erilaisiin rasitusvaivoihin.


jalkaskannaus

Graafinen kuva näyttää erikseen kummankin jalan painealueet. Siniset värialueet ilmentävät alhaista painealuetta ja kirkkaan punaiset värialueet voimakkainta painealuetta.
(lähde: www.jalas.fi)

Tietoja

Pohjallinen on lisävaruste, joka varmistaa, että kenkä istuu hyvin juuri sinun jalkaasi. Kun kengissä on oikeanlaiset pohjalliset, saat dynaamisen tuen, joka vahvistaa jalan iskunvaimennusta ja tukee holvikaarta muuttamatta luonnollista liikettä. Tämä koetaan välittömästi mukavuuden tunteen lisääntymisenä, ja jalka jaksaa kauemmin väsymättä. Pohjalliset voivat auttaa jalan vahvistamisessa anatomisesti luonnollisella tavalla ja vaurioiden ja ongelmien ehkäisemisessä.

Skannauksen jälkeen FSS-järjestelmä ehdottaa jotakin kolmesta JALAS neutralizer erikoispohjallisesta. Pohjallisia on saatavilla kolmea eri mallia jalan holvikaaren mukaan: Matala, keskikorkea ja korkea. Laita sen jälkeen ehdotettu pohjallinen kenkääsi ja tunne ero.
 
palvelumme
Björnkläder   Dimex    Grolls    jalas    tegera    wibe 
        sievi_logo   probelt