Naama
SY_jasenyritys2013_200x100px
Menestyjäyritys 2014
Soliditetin kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, joissa Soliditet tai sen sisaryhtiöt toimivat.

Palvelut

Grolls myymälät ja yhteystiedot

 
YhteystiedotPIRKKALA

Toiviontie 1
33920 Pirkkala

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen


Puh. 020 7418 740


Avoinna:  Ma-Pe 8-16:30
Tervetuloa!

ESPOO

Kartanonherrantie 7 D
02920 Espoo

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen


puh. 020 7418 730


Avoinna:  Ma-To 8-16:30 ja Pe 8-16.00
Tervetuloa!
RAISIO

Tuotekatu 12
21200 Raisio

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen


puh. 020 7418 720

Avoinna:  Ma-To 8-16:30 ja Pe 8-16.00
Tervetuloa!
VAASA

Myllärinkatu 17
65100 Vaasa

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen


puh. 020 7418 710

Avoinna:  Ma-To 8-16:30 ja Pe 8-16.00
Tervetuloa!


 
 

Grolls kasvaa Suomessa Duunituote Oy:n hankinnan myötä

 
Grolls jatkaa kasvuaan Pohjoismaisilla työvaate- ja henkilösuojainmarkkinoilla ostamalla Duunituote Oy:n myymälän Tampereella. Siitä tulee Suomen neljäs Grolls myymälä. Samalla se on osa tavoitetta, jossa Grolls muutaman vuoden sisään on pohjoismaiden suurin erikoismyymäläketju 1 miljardin kruunun vuotuisella liikevaihdolla. – Tämän kaupan myötä löydymme nyt kaikista Suomen kolmesta suurimmasta kaupungista ja katamme strategisesti tärkeän kolmion Helsinki-Tampere-Turku, sanoo Grolls konsernin toimitusjohtaja Karl Jartun.

Tämä kauppa tarkoittaa, että Grolls ottaa tärkeän askeleen kohti tavoitetta kasvaa yhdeksi alan johtavaksi toimijaksi myös Suomen markkinoilla.

– Olen erittäin iloinen, että jatkamme kasvua täällä Suomessa. Duunituote Oy:n kaupan myötä saamme lentävän lähdön Tampereella. Se on jo hyvin vakiintunut ja kannattava myymälä. Henkilökunta on sekä kokenutta, että osaavia ja myymälällä on myös vakaa ja laaja asiakaskunta, sanoo Miska Kaita, Suomen Grolls Oy:n toimitusjohtaja.

Duunituote Oy perustettiin 2011 Mervi Liuhan sekä Jarmo Lipposen toimesta. Molemmat ovat työskennelleet pitkään työvaate- ja henkilösuojain alalla. Yhdessä muiden työntekijöiden kanssa he jatkavat nyt menestyksekästä työtään osana kasvavaa pohjoismaista Grolls konsernia.

 – Osana suurempaa erikoismyymäläketjua meillä on nyt mahdollisuus kasvaa nopeammin. Suuren organisaation tuen turvin voimme nyt tarjota asiakkaillemme entistä ammattitaitoisempaa palvelua ja neuvontaa. Lisäksi tuotevalikoimamme laajentuu korkealaatuisilla tuotemerkeillä kuten Björnkläder, Univern sekä Nytello, Mervi Liuha sanoo.

 Uuden myymälän myötä Suomesta tulee yhä merkittävämpi markkina-alue Grollsin tavoitteessa jatkaa kasvua Pohjoismaissa.

 – Meillä on kaikki mahdollisuudet kasvaa vielä suuremmiksi myös Suomessa. Samalla kartoitamme mahdollisuuksiamme laajentaa vielä johonkin tai joihinkin Euroopan maihin. Se on luonnollinen jatkumo laajentumisellemme kansainvälisille markkinoille, sanoo Karl Jartun.

 Lisätietoa:

Miska Kaita, TJ Grolls Oy Suomi. Puh: +358 (0) 20 741 87 22. Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Mervi Liuha, Duunituote Oy. Puh: + 358 (0) 50 408 99 28. Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Karl Jartun, konsernijohtaja ja TJ Grolls Ab. Puh: +46 (0) 70 377 74 82. Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

alt
Duunituotteen myymälässä Grolls Oy:n toimitusjohtaja Miska Kaita ja Duunituotteen myymäläpäällikköinä jatkavat Mervi Liuha ja Jarmo Lipponen.
 
   

Uusia vahvistuksia Duunituotteelle

Olemme palkanneet kaksi uutta henkilöä töihin. Nyt pystymme entistä paremmin ja nopeammin palvelemaan asiakkaitamme. Toivotamme Harrin ja Tiinan tervetulleeksi myyntitiimiimme!

Harri_ja_Tiina
 
   

Työvaatteiden, työ- ja turvajalkineiden sekä suojaimien verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden

 

Duunituote on nyt avannut verkkokaupan. Jo ennen verkkokaupan avaamista työvaatteita, työ- ja turvajalkineita sekä suojaimia on toimitettu ympäri suomen. Verkkokauppa helpottaa asiakkaan tilaamista ja laaja tuotevalikoimamme on nyt näyttävästi esillä. Lisäämme verkkokauppaan jatkuvasti uusia tuotteita ja jos jotain tiettyä tuotetta ei ole verkkokaupassa niin ota yhteyttä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen   ja me selvitämme onko tuotetta saatavana.
Mm. seuraavat tuoteryhmät löytyvät myymälämme laajasta valikoimasta:

  • Jalas työkengät ja turvakengät
  • Sievi työkengät ja turvakengät
  • Blåkläder työvaatteet
  • Dimex työvaatteet
  • Snickers työvaatteet
  • Probelt valjaat ja putoamissuojaimet
  • Tegera työkäsineet
  • 3M, Peltor, EAR ja Moldex henkilösuojaimet
  • Logo- ja yrityspainatukset -jopa odottaessa!
  • Kuvalliset henkilökortit - jopa odottaessa!
 
   

Painatukset ja brodeeraukset työvaatteisiin jopa odottaessa

Palveluumme kuuluvat painatukset ja brodeeraukset kaikkiin meiltä ostettuihin työvaatteisiin. Teemme logot alusta loppuun asti myymälässämme ja painamme ne vaatteisiin jopa odottaessa. Nopea ja helppo tapa saada yrityksellesi näkyvyyttä! Laita meille logosi ja pyydä tarjous.
 
   

Maksuton skanneripalvelu

Jalas FootStop Service skanneripalvelun tavoitteena on vaikuttaa jalkojen hyvinvointiin, varmistaa jalkineiden yksilöllinen sopivuus käyttäjälle ja ehkäistä jalkojen poikkeavuuksista johtuvia rasitusvammoja.  Mittaustulosten perusteella valitut pohjalliset on kehitetty neutraloimaan jalkojen virheasentoja ja virheellisiä liikeratoja, jotka jatkuessaan voivat johtaa erilaisiin rasitusvaivoihin.


jalkaskannaus

Graafinen kuva näyttää erikseen kummankin jalan painealueet. Siniset värialueet ilmentävät alhaista painealuetta ja kirkkaan punaiset värialueet voimakkainta painealuetta.
(lähde: www.jalas.fi)

Tietoja

Pohjallinen on lisävaruste, joka varmistaa, että kenkä istuu hyvin juuri sinun jalkaasi. Kun kengissä on oikeanlaiset pohjalliset, saat dynaamisen tuen, joka vahvistaa jalan iskunvaimennusta ja tukee holvikaarta muuttamatta luonnollista liikettä. Tämä koetaan välittömästi mukavuuden tunteen lisääntymisenä, ja jalka jaksaa kauemmin väsymättä. Pohjalliset voivat auttaa jalan vahvistamisessa anatomisesti luonnollisella tavalla ja vaurioiden ja ongelmien ehkäisemisessä.

Skannauksen jälkeen FSS-järjestelmä ehdottaa jotakin kolmesta JALAS neutralizer erikoispohjallisesta. Pohjallisia on saatavilla kolmea eri mallia jalan holvikaaren mukaan: Matala, keskikorkea ja korkea. Laita sen jälkeen ehdotettu pohjallinen kenkääsi ja tunne ero.
 
   

Sivu 1 / 2

palvelumme
Björnkläder   Dimex    Grolls    jalas    tegera    wibe 
        sievi_logo   probelt