Naama
SY_jasenyritys2013_200x100px
Menestyjäyritys 2014
Soliditetin kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, joissa Soliditet tai sen sisaryhtiöt toimivat.

Grolls kasvaa Suomessa Duunituote Oy:n hankinnan myötä

 
Grolls jatkaa kasvuaan Pohjoismaisilla työvaate- ja henkilösuojainmarkkinoilla ostamalla Duunituote Oy:n myymälän Tampereella. Siitä tulee Suomen neljäs Grolls myymälä. Samalla se on osa tavoitetta, jossa Grolls muutaman vuoden sisään on pohjoismaiden suurin erikoismyymäläketju 1 miljardin kruunun vuotuisella liikevaihdolla. – Tämän kaupan myötä löydymme nyt kaikista Suomen kolmesta suurimmasta kaupungista ja katamme strategisesti tärkeän kolmion Helsinki-Tampere-Turku, sanoo Grolls konsernin toimitusjohtaja Karl Jartun.

Tämä kauppa tarkoittaa, että Grolls ottaa tärkeän askeleen kohti tavoitetta kasvaa yhdeksi alan johtavaksi toimijaksi myös Suomen markkinoilla.

– Olen erittäin iloinen, että jatkamme kasvua täällä Suomessa. Duunituote Oy:n kaupan myötä saamme lentävän lähdön Tampereella. Se on jo hyvin vakiintunut ja kannattava myymälä. Henkilökunta on sekä kokenutta, että osaavia ja myymälällä on myös vakaa ja laaja asiakaskunta, sanoo Miska Kaita, Suomen Grolls Oy:n toimitusjohtaja.

Duunituote Oy perustettiin 2011 Mervi Liuhan sekä Jarmo Lipposen toimesta. Molemmat ovat työskennelleet pitkään työvaate- ja henkilösuojain alalla. Yhdessä muiden työntekijöiden kanssa he jatkavat nyt menestyksekästä työtään osana kasvavaa pohjoismaista Grolls konsernia.

 – Osana suurempaa erikoismyymäläketjua meillä on nyt mahdollisuus kasvaa nopeammin. Suuren organisaation tuen turvin voimme nyt tarjota asiakkaillemme entistä ammattitaitoisempaa palvelua ja neuvontaa. Lisäksi tuotevalikoimamme laajentuu korkealaatuisilla tuotemerkeillä kuten Björnkläder, Univern sekä Nytello, Mervi Liuha sanoo.

 Uuden myymälän myötä Suomesta tulee yhä merkittävämpi markkina-alue Grollsin tavoitteessa jatkaa kasvua Pohjoismaissa.

 – Meillä on kaikki mahdollisuudet kasvaa vielä suuremmiksi myös Suomessa. Samalla kartoitamme mahdollisuuksiamme laajentaa vielä johonkin tai joihinkin Euroopan maihin. Se on luonnollinen jatkumo laajentumisellemme kansainvälisille markkinoille, sanoo Karl Jartun.

 Lisätietoa:

Miska Kaita, TJ Grolls Oy Suomi. Puh: +358 (0) 20 741 87 22. Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Mervi Liuha, Duunituote Oy. Puh: + 358 (0) 50 408 99 28. Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Karl Jartun, konsernijohtaja ja TJ Grolls Ab. Puh: +46 (0) 70 377 74 82. Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

alt
Duunituotteen myymälässä Grolls Oy:n toimitusjohtaja Miska Kaita ja Duunituotteen myymäläpäällikköinä jatkavat Mervi Liuha ja Jarmo Lipponen.
 
palvelumme
Björnkläder   Dimex    Grolls    jalas    tegera    wibe 
        sievi_logo   probelt